Over ons

Over ons

Wie willen wij helpen? 

Raise en Shine is er voor iedereen die samenwerking in het gezin belangrijk vindt. Voor iedereen die 'niet werkende' patronen wilt doorbreken. Want voor elk probleem zijn zeker wel duizend oplossingen. Oplossingen die jij vaak zelf even niet meer kan vinden. Samen met Raise & Shine vind je de weg eruit!

Waarom willen wij kinderen helpen?

Waarom zouden we belangrijke tools om succesvol leven te leiden pas geven aan mensen als ze 40 zijn? Waarom wordt er op scholen niet het vak "weerbaarheid en zelfvertrouwen" gegeven terwijl je als mens hier elke dag mee geconfronteerd wordt?

Kinderen die op jonge leeftijd al het zelfvertrouwen hebben alles te kunnen worden en zijn wat ze willen, hebben een veel grotere kans om ook alles uit het leven te halen wat er in zit en zijn minder bang en kwetsbaar.

Waarom kiezen voor Raise & Shine?

annemiekAnnemiek van Lier:

Vanuit mijn werk als leerkracht en als trainer voor persoonlijkheidsontwikkeling bij volwassenen vroeg ik me af waarom we mensen niet al op jongere leeftijd leren hoe je meer zelfvertrouwen kan krijgen en weerbaarder kan zijn. Naast de Blij met Mij! training heb ik mijn eigen praktijk als ouder-en kind coach en gezinscommunicatie. Als moeder van 6 in een samengesteld gezin heb ik naast mijn opleidingen ook de nodige praktijkervaring op het gebied van (stief)kinderen en vooral op het gebied van pubers.

Ik ben "puber-expert" en heb me daarnaast gespecialiseerd in rouwverwerking bij kinderen. Hierbij hoort alles van scheidingen tot overlijden.

Wat willen we met Raise & Shine bereiken?

Een wereld creëren waar kinderen kunnen opgroeien op een manier waardoor ze hun volle potentieel kunnen benutten.

"Een omgeving scheppen waarin het kind gelooft dat hij of zij alles kan en waar alles mogelijk is"

Raise & Shine maakt gebruik van cookies.
Ok
x