Under construction

Under construction

20140108_201218
"Jij begrijpt er helemaal niks van! Bemoei je niet steed met mij!"

Herkenbaar als ouder van een puber? Wat moet je wel en niet doen als ouder? Hoe blijf je in gesprek met je kind? Er komen vaak een hoop vragen op bij ouders wanneer hun kind in de puberteit komt.

In 4 avonden van 1.5 uur kijken we naar wat kun je doen als ouder om de communicatie met je kind optimaal te maken en te houden. Wanneer grijp je in en wanneer laat je je kind zelf een oplossing zoeken?

De avonden beginnen om 20:00u en eindigen rond 21:30u.
Opgeven voor de workshops en meer informatie opvragen kan via info@raiseandshine.nl

In maart 2014 heb ik de workshop “Under construction gevolgd”, een workshop over hoe om te gaan met pubers. In deze workshop laat Annemiek haarfijn zien wat ons aandeel is als ouders in het “moeilijke gedrag” van onze pubers. Tijdens oefeningen en bij het behandelen van theorie kwamen vragen aan de orde zoals: Ben ik als ouder wel duidelijk in mijn verwachtingen? Mag ik dan verwachten van mijn puber dat hij alles begrijpt? Zie ik wel wat er allemaal goed gaat? Begrijp ik hem wel? En doe ik daar genoeg mijn best voor? We hebben tijdens de workshop diverse gereedschappen gekregen waarmee we de communicatie goed kunnen houden en waardoor er meer en beter contact is tussen mij en mijn pubers.

Robert,

Raise & Shine maakt gebruik van cookies.
Ok
x